OK! Life Forum
Dobrodošla na forum SAMO za cure o časopisu OK!Poznatom diljem svijeta !! Tvoje je samo da se registriraš ili loginiraš i zabava počinje! I ne ovo nije još jedan bezveze forum ili kopija,nego originalna ideja gdje ćeš moći smišljati svoje priče za zonu sumraka ili nam pričati svoje priče za stravu&užas-Ma koliko ja pričam,uđi!!

Dobrodošli na forum OK! Life.


You are not connected. Please login or register

Posjet Krvave Mary

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1 Posjet Krvave Mary on sub kol 17, 2013 1:51 pm

Iva


-Novi Član-
-Novi Član-
Dogodilo se to prije nekoliko godina za vrijeme ljetnih praznika. Moja sestra, rodice, nećakinja, prijateljica i ja smo kao i svake godine bile zajedno. Jednog običnog dana odlučile smo prizivati Krvavu Mary u maloj kućici u vrtu.
Dok smo sestra i ja otišle u kuću po ogledalo, ostatak ekipe je zamraćivao prostor u kojem smo je htjele prizivati. Nakon nekoliko izgovaranja '' Krvava Mary pojavi se'' ogledalo se naglo razbilo, a mojoj sestri je počeo krvariti nožni palac. U vrisku smo svi istrčale vani. Nismo mogle vjerovati kada smo vidjele da na krvavom palcu nema nikakvog znaka ogrebotine ili posjekotine. Kao da je krv tekla bez razloga.
Već bi odavno zaboravili taj događaj da se te iste večeri nije dogodilo nešto vrlo čudno. Moja rodica i ja smo sjedile u vrtu. Odjednom sam ispod obližnjeg stabla smokve čula nekakve čudne zvukove, kao da se netko davi ili guši. Rodici ne bi ništa rekla da ubrzo nisu iz kuće dotrčale moja druga rodica i nećakinja u šoku. Rekle su da su u sobi čule kao da se netko guši, a ja sam im rekla da sam takav isti zvuk čula ispod obližnjeg stabla. Taj događaj za nas je i dan danas ostao neotkrivena tajna.
                                                                              Iva, Ploče

Korisnički profil

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.