OK! Life Forum
Dobrodošla na forum SAMO za cure o časopisu OK!Poznatom diljem svijeta !! Tvoje je samo da se registriraš ili loginiraš i zabava počinje! I ne ovo nije još jedan bezveze forum ili kopija,nego originalna ideja gdje ćeš moći smišljati svoje priče za zonu sumraka ili nam pričati svoje priče za stravu&užas-Ma koliko ja pričam,uđi!!

Dobrodošli na forum OK! Life.


You are not connected. Please login or register

Pravila

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1 Pravila on čet ruj 02, 2010 10:28 am

Molimo sve članove da se pridržavaju pravila foruma da ne bi došlo do bilokakvih nesuglasica.


- Prvo što trebate učiniti jeste : Predstaviti se i reći nešto ukratko o sebi.
- Strogo je zabranjeno pisanje u boji običnim članovima,dozvoljeno je naprotiv,samo dijelu administracije.Isto tako strogo je zabranjeno pisanje VELIKIM slovima jer će tako većina članova shvatiti da se derete na njih,a to bolje vam je izbjegavajte,bez opravdavanja da ste slučajno,slučajno vam se može dogoditi jednom,a ne 100 puta.
- Na ovom forumu je isto tako zabranjen Spam,a u spam spada: pisanje posta za postom ukoliko je prošlo manje od 24 sata,pozdravljanje drugog člana ili sletanje sa određene teme te bespotrebno citiranje poruka,ako već morate dodajte nešto svoje.
- Reklamirati je dozvoljeno jedino u određenom dijelu za to ukoliko imate točno ili više od 60 postova,reklamiranje u potpisu je dozvoljeno,ali samo jednog foruma.Reklamiranje preko pm-a je najčešće i najveći prioritet adminkama da vas bannuju,tako da to izbjegavate,jer će članovi koji prime taj PM morati reći adminkama kako bismo upozorili člana i oduzeli mu PM zauvijek ili ako se to nastavi bannovati.
- Strogo je zabranjeno postavljanje pornografskih sadržaja ili slika,a isto tako član će biti bannovan,ukoliko 2 puta bude upozoren.Također je zabranjeno pisanje psovki ukoliko vam je već obavezno napišite zvjezdice ili skraćenicu,a najbolje je rješenje ne pisati ih.
- Bilo bi poželjno da svi članovi pišu razumljivo i sa slovima Č,Ć,DŽ,Đ,Ž . Ali to nije obavezno.
- Avatar je o-b-a-v-e-z-a-n . Član koji ne bude imao avatar obavijestiti ćemo ga ili staviti neki bezvezeni sa foruma.Jer profil izgleda jadno bez avatra.Potpisi nisu bitni,ali bi bilo dobro i ljepše te punije s njima.


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Korisnički profil http://oklife.forumcroatian.com

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.