OK! Life Forum
Dobrodošla na forum SAMO za cure o časopisu OK!Poznatom diljem svijeta !! Tvoje je samo da se registriraš ili loginiraš i zabava počinje! I ne ovo nije još jedan bezveze forum ili kopija,nego originalna ideja gdje ćeš moći smišljati svoje priče za zonu sumraka ili nam pričati svoje priče za stravu&užas-Ma koliko ja pričam,uđi!!

Dobrodošli na forum OK! Life.


You are not connected. Please login or register

Tajanstveni čovjek

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1 Tajanstveni čovjek on sri srp 09, 2014 5:23 pm

Bakovic


-Novi Član-
-Novi Član-
Jedne večeri ostala sam sama u kući.
Roditelji su otišli kod svojih prijatelja i ja sam imala kuću za sebe.
Pozvala sam svoju prijateljicu Enu na party.
Nakon par minuta ona je došla.
Upalile smo TV  i gledale seriju,u jednom trenutku ona me zamolila da nam donesem nešto slatko iz kuhinje.
Ustala samm i otišla po čokoladu i keks.
Prozor u kuhinji je bio otvoren, puhao je jak vijetar i stvorila se promaha ,krenula sam zatvoriti prozor ali me prekinuo jedan čudan zvuk.
Vratila sam se sa keksom i čokoladom,i krenula da vidim šta se dešava i Ena je krenula samnom.
Polako smo otvorile balkonska vrata,pogasile smo sva svijetla..
Posmatrale smo dvorište ali ništa nismo mogle vidjeti ušle smo u kuću.Pokušala sam upaliti svijetlo ali je nestalo struje.
''Baš lijepo'' rekla je Ena. Sjedile smo u mraku,bojale smo se.
Odjednom čula sam lupanje u prizemju kuće,rekla sam Eni da nešto lupa u prizemlju ali ona  je tvrdila da ništa nije lupalo i da ja to samo zamišljam.Ali opet nakon kratkog vremena začulo se jako lupanje koje je ovaj put čula i Ena,jako smo se prepale.Odlučila sam sići i provjeriti šta se dešava.
Kada sam sišla nije bilo ničega, otišla do WC-a i odjednom čula kako Ena vrišti.Požurila sam na sprat da vidim šta se dešava.
U sobi sam zatekla Enu kako plače i kako mi pokušava nešto reći,ja sam znala da nešto nije uredu.Odjednom se začulo lupanje po stepenicama koje vode do moje sobe u kojoj smo bile Ena i ja.
Zaključale smo se u sobu i čekale.Odjednom,neko je potegnuo bravu od vrata,Ena i ja smo se jako prepale,sjedile smo u ćošku sobe.Kada smo mislile da je sve gotovo otključale smo vrata. Pred nama našao neki čovjek sa crnom maskom.Bio je visok i nosio je sjekiru u ruci.Nas dvije smo vrištale i pokušale pobjeći kroz prozor ali nismo uspjele.Čovjek je uhvatio Enu za nogu i počeo je vući i udarati,na kraju ju je svezao i bacio u podrum. Ja sam uspjela pobjeći kod svog susjeda koji je brzo zovnuo policiju.Sutradan je na vijestima bio objavljen događaj od sinoć.Policija je uhvatila tog čovjeka,ispostavilo se da je on više puta provaljivao u kuće i kidnapovao djecu.Prikazali su prostoriju u kojoj su ta djeca djeca zavezana ležeći na krevetima.
Ja sam posmatrala tu prostoriju I na zadnjem krevetu pisalo je moje ime,ja sam trebala biti sljedeća. :shock:

Korisnički profil

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.